Blogger Backgrounds

Σάββατο, Ιουλίου 03, 2010

Ανθρωποδιώχτες

Οδηγίες πώς να γίνεται Ανθρωποδιώχτης..δηλαδή πως να διώχνετε τουρίστες τους καλοκαιρινούς μήνες απο τον τόπο σας..όπως η πόλη του Ναυπλίου.

1) Τις εποχές της μεγάλης ζέστης να κόβετε το νερό της βρύσης για 2 τουλάχιστον ώρες
2) Να μη ξέρει κανείς πότε θα είναι το δίωρο διακοπής νερού..άλλοτε να το κόβετε ξημερώματα, άλλοτε καταμεσήμερο. Ποτέ όμως τη νύχτα.

3) Λόγω ανομβρίας, να ανακατεύετε το πόσιμο νερό με αρδευτικό και να μην ενημερώνετε κανέναν γι' αυτή σας τη πράξη
4) Οταν βέβαια οι γαστρεντερίτιδες, τα δερματικά κλπ νοσήματα χτυπήσουν κόκκινο, να μην απολογηθείτε, να είσθε επιθετικοί..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ οπότε όλα επιτρέπονται..και όποιος έχει ευαίσθητη υγεία να μην έρχεται!!

5) Να αφήνετε ασύδοτους τους εστιάτορες να χρεώνουν ότι θέλουν για φαγητό..χωριάτικη σαλάτα = μαρούλι και ντομάτα..τα άλλα έξτρα.. Επίσης να χρεώνετε κατεψυγμένα ψάρια για ολόφρεσκα (freshwater fish from the sea που έλεγε η ταμπέλλα..αντε να καταλάβει ο ξένος πως τα ποταμίσια ψάρια έγιναν θαλασσινά)

6) Δίπλα απο τη καλύτερη παραλία του Ναυπλίου, τη Καραθώνα, να βάζετε χωματερή και κάθε στιγμή οι λουόμενοι να διαυσταυρώνονται με σκουπιδούδες..
7) Να καίτε τα σκουπίδια της χωματερής καταμεσήμερο Παρασκευής Ιουλίου!!! ώστε να βρωμάει όλη η παραλία..και να κινδυνεύουν να πιάσουν φωτιά τα λιγοστά δενδράκια..της περιοχής (όπως πέρυσι).
8) Ο Δήμος να μην ενημερώνει για τα τοξικά φύκια που έχει γεμίσει η θάλασσα εκεί..να αφήνει τα παιδάκια να πλατσουρίζουν και μετά οι έντρομοι γονείς να τρέχουν αλλοφρονες στο τοπικό νοσοκομείο..

9) Παρά την λειτουργία της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού Νέας Κίου, να παρουσιάζονται στοιχεία επιδείνωσης για τη πόλη του Ναυπλίου. Οταν φυσάει αέρας η έντονη μυρωδιά κλούβιου αυγού να μαστίζει όλη τη τουριστική παραλία.. Κάποτε κάναμε μπάνιο στην Μπανιέρες (κάτω απο τον Προμαχώνα των 5 Αδελφών, ΒΔ της Ακροναυπλίας, κάτω απο το κανόνι), παρόλλα τα απότομα σκαλάκια.. Τώρα εκεί λιμνάζουν πράγματα για τα οποία δεν θέλεις να ξέρεις τι είναι..
και τέλος
10) Η νοοτροπία των ντόπιων που κυττάνε να αρπάξουν, να γδύσουν τους ξένους, σε ότι μπορούν περισσότερο.
Γι αυτό λέω ότι παρόλλες τις φυσικές ομορφιές του Ναυπλίου, παρόλλα τα μνημεία και την Ιστορία του, οι ίδιοι οι Ναυπλιώτες είναι κατάρα για το τόπο τους.

10 σχόλια:

An-Lu είπε...

...όπως και οι περισσότεροι έλληνες είναι κατάρα για την ελλάδα (επίτηδες τα εχω γράψει αμφοτερα με μικρο...καταλαβαίνεις)

Meropi είπε...

Δεν εκπλήσσομαι καθόλου, μια από τα ίδια, όπως και σε άλλα μέρη της Ελλάδας!!!

Marina είπε...

Να μην απορούμε λοιπόν για τα δεινά που τραβάμε, είτε απο τα ΔΝΤ είτε απο απειλές πτώχευσης..αφού όλη η Ελλάδα το παίζει Φάρ Ουέστ..

Lina είπε...

κρίμα.... τόσο καταπληκτικό μέρος. Δεν ξέρω γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι θα έρθουν τουρίστες. Απαράδεκτοι.

CGP είπε...

λησμόνησες τις διακοπές ρεύματος και την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ.....

provato είπε...

κρίμα, κ το αγαπώ τόσο πολύ το Ναύπλιο...

Crazy Tourists είπε...

Μια χαρά είναι οι προτάσεις! Νομίζω πως θα έχουν αποτέλεσμα! Στείλτες στο δήμαρχο και πιθανότατα θα εφαρμόσει κάποιες εξ αυτών...
CrazyTourist1

Marina είπε...

Crazy Tourists, δεν κατάλαβες! Ηδη αυτές οι προτάσεις εφαρμόζονται απο το Δήμαρχο Εδώ και χρόνια!!

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Λείπω 5 χρόνια από το Ναύπλιο. Παρότι το σπίτι μου είναι πάντα εκεί, παρότι ζω σε μια πόλη που είναι μάλλον άσχημη, ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι να αγκαστώ να επιστρέψω εκεί, μια μέρα. Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.