Blogger Backgrounds

Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006

Χωρίς αστεία

Είναι μερικά πράγματα που θέλω να εφαρμόσω στη ζωή μου και όλο τα αναβάλλω. Απλά καθημερινά που έχουν μπεί στο ψυγείο για κάποιο λόγο.
Θέλω να διαβάζω εφημερίδα τουλάχιστον κάθε μέρα. Επειδή ξεχνάω να την αγοράσω ας τη διαβάζω και ηλεκτρονικά, ή να την παίρνω τζάμπα απο τα καφενεία. Την Πέμτη διαβάζω την Athens Voice, δεν λέω για τέτοια εφημερίδα αλλά για τις άλλες που έχουν τα νέα.. Παλιά διάβαζα Ναυτεμπορική στο γραφείο και μου άρεσε..θα μπορούσα να αφιερώνω έστω και 10 λεπτά του χρόνου μου να ενημερώνομαι για τα γενόμενα στην Ελλάδα μιά που δεν βλέπω τηλεόραση.
Θέλω να βρώ τρόπο να νευριάζω λιγώτερο. Βλέπω γύρω μου να γίνονται πράγματα και φουντώνω με το παραμικρό. Η γυμναστική βοηθάει δεν λέω, με ηρεμεί αφάνταστα, όμως δεν μπορώ και κάθε μέρα να τρέχω στα γυμναστήρια έχουμε και δουλειές. Παλιά ήμουνα πιό ευέξαπτη, τώρα το φιλοσοφώ, όμως αμα πέσω πάνω σε κοκκορόμυαλη που τινάζει την τσίκλα έξω απο το παράθυρο του αυτοκινήτου ή το κωλόπαιδο που φτύνει, γίνομαι θηρίο.
Θέλω να αναπτύξω περισσότερες ανθρώπινες σχέσεις. Να ξεκολλήσω απο το ΠιΣι όπου εδώ αδειάζω τα εσωτερικά μου και να βρώ ανθρώπους να τα λέω..όχι επί πληρωμή. Αυτό βέβαια συνεπάγεται ότι χρειάζεται πρώτα να μάθω να εμπιστεύομαι.. χμμ να ξεπεράσω και τον φόβο της απόρριψης που έχω απο παιδί και που κουκουλώνεται με ένα "η κυρία-δεν-με-μέλει" ύφος που μπερδεύει τον κόσμο και με θεωρεί άτρωτη και σκληρή.Αυτά είναι τα αποτελέσματα του blogging. Φύτρωσε το πληκτρολόγιο.

12 σχόλια:

Fibi είπε...

πρώτα απο όλα πρέπει να βρεις την γαλήνη να ηρεμήσεις τελείως, να μην σκέφτεσαι τίποτα, όταν τα καταφέρεις τότε με το πάσο σου όλα θα μπουν στη σειρά τους

tassoula είπε...

Συμφωνώ με την fibi.Καλημέρα και απο εδώ.

nyctolouloudo είπε...

''Θέλω να αναπτύξω περισσότερες ανθρώπινες σχέσεις.''

εκεί κολλάω πολύ....ξέρεις πως τις φοβάμαι;

φεγγαροαγκαλιασμενη είπε...

..αυτες οι ανθρωπινες σχεσεις..τι μαρτυριο..
'η-κυρια-δε-με-μελει'..να φταιει??
η ανασφαλεια μου που με κανει αδιαφορη..ναι..την καλημερα μου!!

heliotypon είπε...

Φαίνεται ότι στα PιCιά έχουν βρει τρόπο και έβαλαν ουσίες που προκαλούν εθισμό! Οι ανθρώπινες σχέσεις από αυτό απειλούνται. Αλλιώς γιατί να φοβάσαι τους ανθρώπους; Και για ποιά απόρριψη μιλάς; Την φιλική ή την ερωτική; Δύσκολο να απορρίψει κάποιος μιά γυναίκα ερωτικά. Πρέπει να είναι πολύ απωθητική... Αλλά και στο φιλικό επίπεδο, πώς θα μπορούσαν να σε απορρίψουν; Αν ταιριάξεις με κάποιους ανθρώπους αυτόματα θα γίνετε κολλητοί!

Jason είπε...

Τουλάχιστον εσύ τα σκέφτεσαι όλα αυτά και παίρνεις και τις αποφάσεις σου...
Κάτι είναι κι αυτό...

Marina είπε...

fibi, tassoula, ηρεμη ηρεμώτατη είμαι, δεν είναι θέμα άγχους εδώ, πιό πολύ φοβάται Ο Γιάννης το θεριο και το θεριό τον Γιάννη.

νυχτολούλουδο..έχω πάθει πολλά καζίκια και έχω μάθει να φοβάμαι. Δυστυχώς. Ομως μου περνάει η ανάμνηση εύκολα και όλο θέλω να ξαναδοκιμάζω..

mε το φεγγάρι αγκαλιά, ανασφάλεια έχω όσον αφορά τους ανθρώπους, μήπως δεν γίνω αποδεκτή..κρύβομαι πίσω απο μιά μάσκα..

heliotypon, για τη φιλική απόρριψη μιλάω (το ερωτικό κομμάτι ποτέ δεν με απασχόλησε-ήταν πάντα εύκολο)..δεν κολλάω εύκολα σε παρέες, στην ηλικία μου όλες οι γνωστές μου έχουν παιδιά, υποχρεώσεις, τρεξίματα, εμείς είμαστε πιό χαλαροί.. Χρειάζεται όμως να το καλλιεργήσω..θα προσπαθήσω δλδ.

Jason, τα σκέφτομαι αλλα δεν τα εφαρμόζω..όλο αναβάλλω. Κακό αυτό.

Markos είπε...

Mια σκέψη είναι πως ότι και να κάνεις, η αναποδιά και το πρόβλημα θα σε βρει.
Ε κάνε κι εσύ ό,τι σου έρχεται.
Έτσι κι αλλιώς, θα σε βρει που θα σε βρει η αναποδιά.
Ας το έχεις απολαύσει έως τότε..

iris είπε...

μια απόφαση είναι ! Πες μου ποιος δε φοβάται τις ανθρώπινες σχέσεις; Πες μου ποιον δεν τον έχουν απορρίψει (ερωτικά ή φιλικά); Πες μου ποιος δεν έχει πληγωθεί. Απλά μαζεύεις τα κομμάτια σου και ξαναπροσπαθείς. Η προσπάθεια θα σε ανταμείψει εκεί που δε θα το περιμένεις.

renata είπε...

Το δεύτερο κια το τρίτο το προσπαθώ κι εγώ, Μαρίνα! Όχι πάντα μ' επιτυχία! Σε νιώθω! Όσο για τη φωτό :)

NetKerveros είπε...

Η Ναυτεμπορική έρχεται και σε ηλεκτρονική έκδοση αν γραφτείς συνδρομητής Πολύ καλή!

Nassos είπε...

Βλέπω πως κάποιοι σαν και έμενα ή είμαστε άρρωστοι με το blogging ή έχουμε κοινονοφοβία, απλά για το δεύτερο λίγο δύσκολο να το παραδεχτούμε...

Όσο για τις οικονομικές εφημερίδες, τι να πώ εγώ που διαβάζω on-line 6-7 (ακόμη και Ιταλική κάθομαι και διαβάζω!). Φρίκη, ούτε ο Αράπογλου να ήμουν!