Blogger Backgrounds

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2007

Χασισάκι κανείς?

Και γιατί δεν νομιμοποιούμε το χασίς και την καλλιέργειά του?
(Τρελλάθηκες? Γιατί παγκοσμίως είναι επικηρυγμένο, θέλεις να γίνουμε Κολομβία και Αφγανιστάν? Γιατί σκοτώνει κόσμο όπως όλα τα ναρκωτικά..)
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Ετσι κι αλλιώς καλλιεργείται παίδες, όπου έχει ήπιο κλίμα, καλλιεργείται μιά χαρά και αντίστοιχα μιά χαρά πωλείται, διανέμεται και εξάγεται. Και όλοι παίρνουν τις μιζούλες τους.

"Τα ναρκωτικά σκοτώνουν".
ΣΙΓΑ γιατί μου σηκώθηκε η τρίχα ! Απο πότε γίναμε ηθικολόγοι? Και το τσιγάρο σκοτώνει. Και το οινόπνευμα σκοτώνει. Αυτά όμως είναι νόμιμα, ναί? Απαξ και εισπράττει το κράτος το φόρο κατανάλωσης, never mind! Οποία ηθική! Τώρα αισθάνομαι σαν fallen woman!

Ενώ αν ΝΟΜΙΜΑ καλλιεργείται, και το Κράτος θα κερδίζει, και το προϊόν θα ελέγχεται και η οικονομία της Ελλάδας θα πάρει το πάνω της.

Ασε που θα αφοπλισθεί και η Κρήτη (το σημαντικότερο - μη χέσω!) ..
Ο Λαζόπουλος τελικά δεν έχει καθόλου άδικο..

Εϊδατε τι ωραία που δείχνει το φυτό κάνναβη στο καθιστικό σας σε σινιέ κασπώ? Απαντάται σε πολλά σπίτια, καθώς φαίνεται!

Σας συνιστώ την αγγλική ταινία "Saving Grace" που στα ελληνικά κυκλοφορεί στα βιντεοκλάμπς με τον τίτλο " Του Θεού το Χόρτο". Απίστευτο γέλιο απο τους διαλόγους , όχι μόνο απο την κατανάλωση του χόρτου!.

Αντε γιατί βαρέθηκα τα Ζωνιανά, τα ζωντανά, τους μπάτσους, τις καλλιέργειες, τα "δεν βλέπω-δεν ξέρω, αφηστε μας ήσυχους", τους κουκουλοφόρους και τον Λιάνη να συγκρίνει το χασίς της Ελλάδας με αυτό της Αλβανίας.


Αει στο διάλο τσογλάνια!

10 σχόλια:

Jason είπε...

Και επειδή μπορεί μεν να είμαστε όλοι εδωπέρα νέοι άνθρωποι και να έχουμε όλοι και πολλούς φίλους και να ξέρουμε τι παίζει στην πιάτσα και λοιπά, αλλά ο κόσμος αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, εγώ, ως νεαρότερος, συνήθως, στις bloggoπαρέες των σχολίων, ή, έστω, εκ των νεαρότερων, και ως κοινωνικό παιδί με κάθε είδους συναναστροφές, μπροώ να καταθέσω ότι μπορώ να επιβεβαιώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο κόσμος που καπνίζει χόρτο αυξάνεται με εκθετικούς ρυθμούς, ότι ελάχιστοι το αντιμετωπίζουν πια σα ναρκωτικό και ότι η πρόσβαση σ' αυτό είναι πολύ πιο απλή απ' ότι φαντάζονται όσοι δεν ξέρουν, σχεδόν τόσο απλή όσο στο πακέτο τσιγάρα του από κάτω περίπτερου...
Είναι παντού και είναι ελεύθερο.
Για να μην κοροϊδευόμαστε δηλαδή.

(Μεταξύ μας, είναι αρκετά ελαστική η αστυνομία προς τους χρήστες χασίς, συνήθως κάνουν λίγο τα στραβά μάτια, απλώς κατάσχεται η ποσότητα για προσωπική χρήση των οργάνων...)

An-Lu είπε...

Άσε που η αρσενική κάναβη, δεν βγάζει "φούντα" και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή υφασμάτων...
;-)
ΥΓ Το είδα το έργο και ήταν ΑΠΑΙΧΤΟ! Μόνο οι βρετανοί μπορούν να κάνουν τέτοιες πλάκες ;-)

YoryiA είπε...

Σωστή...
Αλλά, ψύχραιμα.

DIONYSOS είπε...

Τι όμορφο αληθινά να σκύβεις πάνω στην ιδιαίτερη προσωπική ανθρώπινη ιστορία. Ανέβασα το Στέλιο το φονιά έτσι σαν μνημόσυνο στην γιορτή του που δεν θα έχει εδώ και 2 χρόνια αλλά βλέπω με χαρά ότι ο προβληματισμός σας δεν αντιστέκεται στο λαιλαπα των ναρκωτικών που κάνει κάποιους πλούσιους και ήσυχους εις βάρος άλλων Στέλιων.

Marina είπε...

Jason, με λίγη παρατηρητικότητα μπορείς άνετα να ξεχωρίσεις αυτούς που καπνίζουν "χόρτα" πλέον. Η έχουν μόνιμη χαρούμενη έκφραση/διάθεση, ή είναι φοβερά αδύνατοι-κοκκαλιάρηδες. Ιδιαίτερα γυναίκες κοκκαλωμένες, με μεγάλη ενεργητικότητα βλέπω γύρω μου κι αν ρωτήσω σου λένε "ένα τσιγαράκι που και που" εννοώντας κάθε μέρα/ώρα... Νομιμοποίησέ το το γαμ@@@ σαν την Ολλανδία, μήπως σωθεί και κανένας, γιατί το παράνομο το θέλουν, το νόμιμο ίσως όχι!

An-lu, όλοι καθώς φαίνεται έχουν μία τέτοια γλαστρούλα στο κήπο τους, μπερδεμένη με τα ζουμπούλια και τις κέντιες. Ειδικά στην επαρχία!

YoryiA, βαρέθηκα τα ψύχραιμα. Εδώ βγαίνει ο κάθε ξενέρωτος στη ΤΒ και μας ενημερώνει για τη ποιότητα του χασίς στην Αλβανία..αν έχεις θεό δλδ. Στη τρέλλα που ζούμε, σιχάθηκα τη κοροϊδία!

DIONYSOS, και ο ανηψιός μου σε ηλικία 32 ετών σέρνεται στους δρόμους αλήτης χωρίς δόντια για τη πρέζα του. Ζεί ακόμη αλλά μοιάζει με 100 ετών. Το άρθρο μου είναι ειρωνικό και συνάμα θυμωμένο. Ούτε πλούσια είμαι ούτε έχω σκοπό να καλλιεργήσω "χόρτα". Αντίθετα θυμώνω όταν όλοι, πρώτο το κράτος, μιά χαρά τα τσεπώνουν παράνομα και οι κάθε Στέλιοι καταλήγουν στο χώμα. Απαγορεύοντας τα ναρκωτικά, αλλά καλλιεργώντας τα κρυφά, δεν σώζουμε το Στέλιο, αντίθετα τον εξωθούμε για περαιτέρω. Διάβασε το άρθρο του Δείμου του πολίτη για το τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Οπου βαποράκια πλησιάζουν ανθρώπους μέσα στο ΑΧΕΠΑ. Μια χαρά σκατά κράτος είμαστε. Αυτό χτυπάω.

Marina είπε...

Το άρθρο του Δείμου εδώ http://chldimos.blogspot.com/2007/11/4-1996-1997.html

Χαρά είπε...

Πάντα καυστική και στην καρδιά του θέματος
την καλημέρα μου

patsiouri είπε...

Πές τα....

7 σφηνάκια τεκίλας μπορεί να σου κάνουν πολύ χειρόερη ζημιά από ένα τέτοιο τσιγαρο.
Με το αλκοόλ το πρωί έχεις πονοκέφαλο, με το μαύρο όχι.
Προς θεού δέν το θεωρώ ούτε ακίνδυνο ούτε πρέπον.
Αλλά ας μην είμαστε υποκριτές...
Αλλιώς να τα απαγορέψουν όλα...μέχρι τη βαλεριάνα, για να είμαστε εντάξει...

Lianne είπε...

Πόσα χρόνια τώρα ακούγεται η λέξη "νομιποίηση" του χασίς, συμφωνώ σε κάποια πράγματα Marina, ιδίως στο κομμάτι ότι ίσως και να σωθούν ζωές αλλά ξέρεις πόσοι θα πεθάνουν μέχρι να σωθούν οι υπόλοιποι? Δεν σου λέω ότι εγώ δεν έχω κάνει, ή δεν κάνω, ή δεν θα ξανακάνω, αλλά ρε συ, αν το πουλάνε και στο περίπτερο τί αξία θα έχει για μένα πια? Θα καταντήσουμε σαν τη γλαστρούλα στη φωτογραφία, θα καούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου μας και μετά? Νομίζεις ότι ο Λαζό είναι καθαρός?

ellinida είπε...

Συμφωνώ. Οσο για την ταινία... θεική!