Blogger Backgrounds

Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2005

Οταν αλλάζουν τα σχέδια

απορρυθμίζομαι
Κάθε μέρα κάνω τα σχέδια μου, οργανώνω τις δουλειές μου με ένα περιθώριο χρόνου για κάτι το αναπάντεχο που ίσως προκύψει..
Υπάρχουν όμως φορές που προκύπτει κάτι πολύ αναπάντεχο και αρκετά σοβαρό που μου κάνει το πρόγραμμα άνω-κάτω, άλλες προτεραιότητες μπαίνουν, οι πρώην προτεραιότητες πετάγονται απο το παράθυρο και γενικά χρειάζεται να κάνω ανακατάταξη..
αυτό μπορεί να πάρει απο 5 λεπτά ως μερικές ώρες, ανάλογα το είδος του προβλήματος.
Με το που θα εντοπίσω και αξιολογήσω το πρόβλημα, βροχή έρχονται οι εναλλακτικές οδοί που θα πάρω, που θα μπορούσα να πάρω για να φθάσω στην επίλυση..
Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι η αγωνία μου πρός την αλλαγή.
Λές και χαράζω τη γραμμή της ζωής μου, σαν ένας άλλος Θεός, και όποιος ή ότι με βγάλει απο τη βολή μου, πετάγεται στην πυρά..
με ενοχλεί που απορρυθμίζομαι απο το αναπάντεχο.
Η ενόχληση μου φέρνει ημικρανία
Ψυχοσωματική είναι η ημικρανία, ξέρω
Δεν είναι που φοβάμαι την αλλαγή, είναι που όταν έρθει, μπουρδουκλώνομαι, πατάω τη μύτη του παπουτσιού μου και βέβαια τρώω τούμπα..
Θα σηκωθώ απο την τούμπα και θα βρώ τις εναλλακτικές λύσεις Ο.Κ.
Απλά εκνευρίζομαι που με απορρυθμίζει το καινούργιο.
Αει στο καλό!

14 σχόλια:

Juanita La Quejica είπε...

Απίστευτο!
Ακριβώς σε μία τέτοια φάση βρίσκομαι και νοιώθω ακριβώς αυτά που περιγράφεις, προσθέτοντας στην ημικρανία και ένα σφίξιμο στο στήθος και μια ελαφρά δυσκολία στην αναπνοή. Πράγματα που δεν είχα μέχρι πριν λίγο καιρό, που αντιμετώπιζα τις ανακατάξεις με μεγαλύτερη αδιαφορία, ίσως γιατί δεν έβλεπα συνολικά όλες τις προεκτάσεις και έτσι έμενα πιο ήρεμη. Τώρα, μέχρι να αρχίσω να παίζω μπάλλα, αυτή η αγωνία με καταβάλλει και με προβληματίζει, όπως κι εσένα. Όχι ακριβώς όταν πρόκειται για κάτι τελείως άγνωστο, εκεί λειτουργώ θαυμάσια. Όταν όμως δημιουργούνται αναπάντεχες εκκρεμότητες και εμπόδια σε κάτι ήδη οργανωμένο, αγχώνομαι και μόνο στη σκέψη.
Μήπως μεγαλώνουμε;

Marina είπε...

Λές ?
Εννοώ, λές να μεγαλώνουμε?
Γιατί αισθάνομαι πιο fit&happy απο τότε που ήμουνα 18 ετών

Despoina είπε...

Εγώ πάλι χάνω την μπάλα, και προβαίνω (στην αρχή) σε υστερικές κινήσεις και αντιδράσεις. Μετά μου περνάει, διορθώνω το απρόσμενο εμπόδιο, αλλά απομένω με πονοκέφαλο και ταχυκαρδία λόγω σύγχυσης.
Και συμφωνώ γενικά, με γουστάρω πιο πολύ τώρα παρά στα 18.

ViSta είπε...

Βαζουμε τη ζωη μας σε ενα προγραμμα, σε μια ρουτινα για να την διευκολινουμε να μην αναγκαζόμαστε συνεχεια να σκεφτομαστε, να ζυγίζουμε υπερ ή κατά.
Κουραζει η αλλαγή, αλλα ειναι στη ζωή και όπως λες θα βρεθουν οι εναλλακτικες λυσεις, αρα γιατι να πιεζομαστε και να μας ερχεται και ημικρανια.

Το ξερω δεν ειναι ευκολο, αει στο καλό, και εσεις που μας βαζετε εμποδια στη ζωή μας, και εσεις που δεν σεβεστε το προγραμμά μας.

Να εισαι καλα. Εγώ το χαμηλότερο σημειο μου το εννοιωσα με 29, απο τότε ολο και νεώτερη με νοιώθω :-)

Citronella είπε...

Μάλλον προς επιβεβαίωση του "όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, οι θεοί γελάνε". Έχει κι αυτό την ομορφιά του, αρκεί να βρει κανείς τον κατάλληλο ρυθμό. Όπως έλεγε ο Jim, take it easy baby, take it as it comes.

Marina είπε...

Αυτό το "take it as it comes¨είναι που με κολλάει. Το παίρνω όπως μου έρχεται, Ο.Κ. την προίκα όμως της ημικρανίας δεν ξέρω πώς να την αποφύγω..Στην περίπτωσή μου με λίγο αλκόολ, φεύγει, αλλά δεν θέλω να πίνω κάθε μέρα γιατί μ' αρέσει και το τραβάω πολύ και δεν μεθάω και φοβάμαι. Δεν θέλω να εξαρτώμαι απο το ποτό για τα καλύτερα.

τσέλιγκας είπε...

Εν αναμονή του καινούριου δε μπορώ να κοιμηθώ καλά τα τελευταία βράδια...

Juanita La Quejica είπε...

Πωπω Τσέλιγκα, θα κάνεις μαύρους κύκλους και σακούλες χωρίς καλό ύπνο!
Όχι Μαρίνα, το αλκοόλ δεν είναι λύση για την ημικρανία με τίποτα!
Κάπου διάβασα για κάποιον καινούργιο τρόπο αντιμετώπισης με νέου είδους φάρμακα, σε κάποιο άρθρο που μου έδωσαν φίλοι, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Όμως φαντάζομαι ότι ενημερωμένοι γιατροί θα μπορούσαν να μας μιλήσουν σχετικά. Υπάρχουν πλέον τρόποι για να μετριαστούν τα συμπτώματα και ο πόνος.
Αλλά το άγχος που λέγαμε για τα εμπόδια και τις αναποδιές, το πρωτογενές αίτο δηλαδή, αυτό πρέπει να βρούμε μόνοι μας τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε.
Πώς όμως; Έλα ντε!

Marina είπε...

Τσέλιγκα για τους μαύρους κύκλους της αϋπνίας, να βάζεις αγγουράκι (όχι τουρσί και ή δυνατόν χωρίς ελαιόλαδο και ντοματοσαλάτα ) και θα φύγουν!:-)))

Little Boy Blue είπε...

Ίσως απλά να είσαι πολύ *happy* με την παρούσα κατάσταση και τις παρούσες παραμέτρους στη ζωή / δουλειά σου που η *αγωνία για το καινούριο* να είναι αγωνία για ότιδήποτε θα σε βγάλει από την όμορφη νόρμα που έχεις φτιάξει... Αν όντως περνάς καλά ως έχει, τότε δεν χρειάζεσαι και τίποτα καινούριο...

KV είπε...

Γιατί, γιατί σε εκνευρίζει που σε ενοχλεί το αναπάντεχο;;;; Οργανώνεσαι, ε, έχεις και απαιτήσεις ... Εδώ έχω απαιτήσεις εγώ που ποτέ δεν κατάφερα να οργανωθώ στο παραμικρό, που κάθετι είναι καθημερινά και μια μικρή (ή μεγάλη) έκπληξη ... Δεν γερνάς, απαιτήσεις έχεις και μάλιστα δίκαιες !!!
Όσο για τις ψυχοσωματικές ημικρανίες έχω παρατηρήσει ότι επιδέχονται ψυχοσωματικής ασπιρίνης !!! Τουλάζζιστον αυτό είναι ελπιδοφόρο!
Κουράγιο !

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Lesbian getting fucked by man Import subaru sti Medicine prescription roswell Free credit report free 1988 honda Depakote parkinsonism Dental individual member plan tankless water heater radiant floor Zenuwen vitamines prozac fluoxetine pharmacy mail order business 1970 1971 1972 1973 pontiac firebird Lawyer malpractice lawyers wyoming Nude boating women Breast implants pocket stitches Turkish rhinoplasty Kohler widespread faucets

Ανώνυμος είπε...

Excellent, love it! just dial cheap international calls bar code pda scanner Process credit cards 14 95

Ανώνυμος είπε...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Golf lessons miami fl Lick my black fat ass Scenery+videos+for+stationery+bicycling http://www.gay-anal-sex-2.info/dumb-blonde-joke.html charlie brown dance move http://www.free-adult-video-dvd.info/free-thumbnail-galleries-blonde.html How to do threesomes Gratis shemale Interracial tran